ague-oegrenci-temsilcisi-secimleri-sonuclandi

AGÜ ÖĞRENCİ TEMSİLCİSİ SEÇİMLERİ SONUÇLANDI !

25 Kasım 2021 Perşembe

AGÜ ÖĞRENCİ TEMSİLCİSİ SEÇİMLERİ SONUÇLANDI !

ague-insan-ve-toplum-bilimleri-fakueltesi-toplumsal-calismalari-ile-yereli-uluslararasi-aglar-ile-bulusturuyor

AGÜ İNSAN VE TOPLUM BİLİMLERİ FAKÜLTESİ TOPLUMSAL ÇALIŞMALARI İLE YERELİ ULUSLARARASI AĞLAR İLE BULUŞTURUYOR

02 Ağustos 2021 Pazartesi

ICMA, MÜDEM, ASAM başta olmak üzere önde gelen STK lar ile işbirliği protokolü imzaladık.

boeluemuemuezuen-bir-basarisi-daha

BÖLÜMÜMÜZÜN BİR BAŞARISI DAHA

02 Ağustos 2021 Pazartesi

Bölümümüz öğretim görevlisi Zeynep Tuğçe Çiftçibaşı Güç 3 yıl süre ile Uluslararası Kent Yönetimleri Derneği Ödül Değerlendirme Komitesi üyeliğine seçilmiştir.

medya-sektoeruende-kariyer

MEDYA SEKTÖRÜNDE KARİYER

01 Temmuz 2021 Perşembe

Fakülte dekanımız Prof. Dr. Rasim Özgür DÖNMEZ ve bölümümüz öğretim üyesi Dr. Murat İNAN ile birlikte TRT Haber spikeri Fatih Çimen'i konuk ettik ve 'Medya Sektöründe Kariyer' başlıklı bir sohbet gerçekleştirdik.

keyifli-bir-yaz-tatili-icin-kitap-tavsiyeleri

KEYİFLİ BİR YAZ TATİLİ İÇİN KİTAP TAVSİYELERİ

01 Temmuz 2021 Perşembe

Bölümümüz öğretim üyelerinden Dr. Özgür BALKILIÇ, öğrencilerimize ve aramıza yeni katılacak arkadaşlarımıza kitap önerilerinde bulundu. Keyifli ve sağlıklı bir yaz tatili dileyerek kampüsümüzde buluşacağımız günleri sabırsızlıkla bekliyoruz.

oegrencilerimizin-doenem-degerlendirmesi

ÖĞRENCİLERİMİZİN DÖNEM DEĞERLENDİRMESİ

29 Haziran 2021 Salı

Bölümümüz öğrencileri bahar dönemini değerlendirdi.

oegrencimizin-oegrenci-degisim-programi

ÖĞRENCİMİZİN ERASMUS ÖĞRENCİ DEĞİŞİM PROGRAMI KABULÜ

12 Mayıs 2021 Çarşamba

Birinci sınıf öğrencimiz Elif Buse Şahin, Erasmus öğrenci değişim programı kapsamında Polonya Zielona Góra Üniversitesi'nden kabul aldı.

oegrencilerimizin-staj-kabulue

ÖĞRENCİLERİMİZİN STAJ KABULÜ

05 Mayıs 2021 Çarşamba

Birinci sınıf öğrencilerimiz Bilal Çakır ve Bengisu Kaya, Prag'da kurulu UX Solutions şirketinden staj kabulü aldılar. Kendilerini tebrik edip başarılar diliyoruz.

kadin-arastirmalari-ve-toplumsal-cinsiyet-perspektifi-3

Kadın Araştırmaları ve Toplumsal Cinsiyet Perspektifi

12 Nisan 2021 Pazartesi

Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü olarak düzenlediğimiz Seminer Serisi'nin üçüncüsünde Ayça KURTOĞLU konuk oldu.

genetik-ve-cesitliliginin-kesistigi-yerdeki-yeni-akademik-koeprueler

Genetik ve Çeşitliliğinin Kesiştiği Yerdeki Yeni Akademik Köprüler

07 Ocak 2021 Perşembe

Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü olarak düzenlediğimiz Seminer Serisi'nin ikincisinde New York Eyalet Üniversitesi'nden Doç. Dr. Ömer GÖKÇÜMEN'i konuk ettik.