AGÜ İNSAN VE TOPLUM BİLİMLERİ FAKÜLTESİ TOPLUMSAL ÇALIŞMALARI İLE YERELİ ULUSLARARASI AĞLAR İLE BULUŞTURUYOR

02 Aug 2021

ULUSAL VE ULUSLARARASI KURUMLARDA
PROJE TABANLI STAJ

Öğrencilerimizin ulusal ve uluslararası kuruluşlarda çalışma fırsatı elde etmeleri öncelikli hedefimizdir.

Öğrencilerin staj deneyimlerini en verimli şekilde geçirmesini koordine edecek bir staj komisyonu kurulmuştur.

Öğrencilerimizin staj süreçlerine ilişkin;

­-Protokol geliştirme

­-Proje bazlı staj yapılmasına yönelik bir kurgu planlanmaktadır. Öğrenciler staj yapacağı yere daha gitmeden önce o kuruma yönelik bir proje geliştirerek staj sürecini akademik danışmanları ile kurgulayacaktır.

­-Uygulama süreci takibi

-Staj sonrası memnuniyet takibi (kurum ve öğrenci)

­-Veri tabanı geliştirme

SİYASET BİLİMİ PİLOT UYGULAMA - PROJE TABANLI EĞİTİM

2021/2022 Akademik döneminde Proje Döngü Yönetimi dersi verilecektir.

Öğrencilerimizin ulusal ve uluslararası kuruluşlarda proje geliştirmeleri üzerine alt yapı çalışmaları başlatılmıştır.

AGÜ ICMA ÖĞRENCİ TOPLULUĞU

AGÜ, ICMA bünyesine dâhil olmak için öncelikle İnsan ve Toplum Bilimlerinin birikimi, akademik kadrosu, eğitim kalitesi ve ulusal/uluslararası network üyelikleri ile öne çıkarak öğrenci başarı kalitesi ve başarılı çalışmaları sayesinde üyeliğe kabul edilen ilk Türk Üniversitesi öğrenci topluluğu oldu.

ICMA Hakkında daha detaylı bilgilere ulaşmak için tıklayınız.